>>Acties

Bij Gomes ben je altijd aan het juiste adres voor het meest aantrekkelijke smart aanbod. Bekijk hieronder mee meest aantrekkelijke acties van het moment. Wellicht rij jij dan binnenkort in een nieuwe smart.>>Rijden nu vanaf slechts 63 cent per bestelling*

Stel: u heeft een thuisbezorgservice of een restaurant en u bezorgd uw culinaire gerechten ook bij uw klanten thuis. Uiteraard heeft u daar ook vervoer voor nodig. >>smart deal days met € 3.500,- voorraad voordeel

Profiteer extra veel voorraad voordeel tijdens de smart deals days. Rij direct weg in één van onze nieuwe smarts uit voorraad.


>>Een smart vanaf Privélease € 5,55 per dag


Je rijdt bij Gomes al een smart forfour – de smart voor vier personen – of de smart fortwo tijdelijk vanaf € 5,55 per dag of u kiest voor directe aanschaf vanaf € 11.747,-. Op basis van privélease, speciaal voor de particuliere klant. 
 

>>smart electric drive


De smart electric drive is nu verkrijgbaar! U rijdt de smart electric drive vanaf € 23.466,-.


Met de smart electric drive kies je niet zomaar een elektrische auto. Je kiest de elektrische auto die perfect bij je past: een tweezitter, vierzitter of cabrio. 

>>smart nightrunner limited edition

Eén blik op de smart nightrunner limited edition en de vonk zal overslaan. Bekijk deze speciale editie snel en plan een proefrit in.
 

>>smart SPORT edition

Klaar voor een smart die altijd als eerste uit de startblokken schiet?
Je voordeel op de smart forfour SPORT edition loopt op tot € 3.735,- incl. BTW.
>>BRABUS Sportpakket

Droom je van een smart BRABUS, maar is dat nog net een stapje te ver? Kies dan voor de smart fortwo of smart forfour met het BRABUS Sportpakket.