>>Acties

Bij ons ben je altijd aan het juiste adres voor het meest aantrekkelijke smart aanbod. Nu tijdelijk extra aantrekkelijk. Bekijk hieronder het actuele actie aanbod.

 

>>smart deal days met € 3.500,- voorraad voordeel

Profiteer extra veel voorraad voordeel tijdens de smart deals days.


>>Een smart vanaf Privélease € 5,55 per dag


Je rijdt bij Gomes al een smart forfour – de smart voor vier personen – of de smart fortwo tijdelijk vanaf € 5,55 per dag of u kiest voor directe aanschaf vanaf € 11.747,-. Op basis van privélease, speciaal voor de particuliere klant. Deze actie is van toepassing op de smart forfour of fortwo 52 kW (71 pk), handgeschakeld als standaarduitvoering, met een looptijd van 48 maanden en 10.000 km per jaar. Je weet dus precies elke maand waar je aan toe bent en – behalve brandstof tanken – heb je geen omkijken meer naar je auto en dat is wel zo makkelijk!
 

>>smart electric drive


De smart electric drive is nu verkrijgbaar! U rijdt de smart electric drive vanaf € 23.466,-.
Met de smart electric drive kies je niet zomaar een elektrische auto. Je kiest de elektrische auto die perfect bij je past: een tweezitter, vierzitter of cabrio. Want als enige autofabrikant biedt smart alle modellen ook met elektrische aandrijving aan.

Elk model is een echte smart: dynamisch en wendbaar voor perfecte rijeigenschappen in de stad. De elektromotor levert een dynamisch acceleratievermogen, en dat merk je al meteen op de eerste meters. 
>>smart nightrunner limited edition

Eén blik op de smart nightrunner limited edition en de vonk zal overslaan. Bekijk deze speciale editie snel en plan een proefrit in.
 

>>smart SPORT edition

Klaar voor een smart die altijd als eerste uit de startblokken schiet?
Je voordeel op de smart forfour SPORT edition loopt op tot € 3.735,- incl. BTW.
>>BRABUS Sportpakket

Droom je van een smart BRABUS, maar is dat nog net een stapje te ver? Kies dan voor de smart fortwo of smart forfour met het BRABUS Sportpakket.