>> Onze smart modellen.

Kies de smart die bij je past.


 

Nieuwe energie voor de stad.


Wacht niet op de rest. Ga alvast de weg op!

De toekomst van stedelijke mobiliteit is elektrisch en alles wat u nodig hebt om over te stappen, zijn nieuwsgierigheid en een beetje moed. Tweezitter, vierzitter of cabrio: Ongezien praktisch, met intelligente techniek en uniek rijplezier: consequent doordachte stedelijke mobiliteit, vrijwel geruisloos, lokaal emissievrij en steeds met volledige koppel. Welkom bij de nieuwe smart EQ fortwo en forfour.
                                                                           

 

 


De perfecte elektrische auto voor de stad.

smart fortwo EQ.

100% elektrisch. 100% gemaakt voor de stad.

Intelligentie en veel plezier: Dat is elektromobiliteit met de nieuwe smart EQ fortwo. Met alle voordelen die een smart zo uniek en veilig maken, met de modernste connected car-technologieën en volledige toegang tot onze innovatieve services – en natuurlijk met dat beetje extra rijplezier dat alleen elektrische auto's bieden.


Stroomverbruik (gecombineerd): 12,9 kWh/100 km, CO2-emissies (gecombineerd): 0 g/km.  

  

 

Meer ruimte voor elektromobiliteit.

smart forfour EQ.

Geschikt voor van alles. Nu ook voor stroom.
Er past niet alleen veel in de nieuwe smart EQ forfour, maar hij brengt ook heel veel met zich mee, zoals het unieke rijplezier dat alleen een elektrische auto kan geven, uitgebreide intelligente technologie en natuurlijk alle voordelen van een onvervalste smart. 100% stadsauto, 100% elektrische auto en 200% ruimte – dat alles bij een lengte van slechts 3,49 m.


Stroomverbruik (gecombineerd): 13,1 kWh/100 km, CO₂-emissies (gecombineerd): 0 g/km.

 


Open e-mobility. 

smart fortwo cabrio.

E voor enige in zijn soort.
Open lucht, krachtige acceleratie en nauwelijks geluiden bij het rijden: met smart is elektromobiliteit een unieke belevenis. En wel in de waarste zin van het woord, want de smart EQ fortwo cabrio is de enige open elektrische auto ter wereld. En tegelijk zo extreem urban als u van een smart mag verwachten - ultracompact, ongeëvenaard in wendbaarheid en open voor alle uitdagingen van de stad.

Stroomverbruik (gecombineerd): 13,0 kWh/100 km, CO2-emissies (gecombineerd): 0 g/km.


 
Elektrische voertuigen - disclaimer

De actieradius van deze auto is gemeten op basis van de officieel opgelegde NEDC (New European Driving Cycle). De test is uitgevoerd in een laboratorium. De resultaten kunnen daarom afwijken van de werkelijke actieradius en van het werkelijke verbruik van de auto. De reële actieradius en het verbruik zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals uw snelheid en rijstijl, de modus waarin u rijdt, de belading, de status van uw acculading, topografie en de weersomstandigheden (deze opsomming is niet beperkend). Voor meer informatie kunt u bij ons terecht.